EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мерките в комплекс "Албена"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мерките в комплекс "Албена"

mail19:25 | 12.05.2020прегледи 498 коментарикоментари 0


В черноморския комплекс "Албена" са въведени мерки срещу разпространението на Covid-19, за да се осигури безопасна среда за туристите, съобщават от ваканционното селище. Курортът, в който достъпът на външни хора бе спрян с обявяване на извънредното положение, от няколко дни е достъпен за разходки.
Моторните превозни средства влизат във ваканционното селище през контролно-пропускателен пункт като преди преминаване на входната бариера гумите и шаситата се дезинфекцират от служители с гръбни пръскачки и разтвор. Измерва се и температурата на влизащите хора в комплекса. Служителите на контролно-пропускателния пункт са оборудвани с предпазни средства, посочват от курорта.
В пакета от мерки е предвидено и ежедневно измиване и дезинфекциране на пътните комуникации и на пейките по алеите в курорта. След събиране на отпадъците от плажа кошчетата също ще се дезинфекцират.
Вътрешно-транспортните средства, превозващи туристите в курорта, ще се пръскат няколко пъти през деня и след края на работната смяна.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg