EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Международно отличие за УниКредит Булбанк

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международно отличие за УниКредит Булбанк

mail12:07 | 10.04.2024прегледи 591 коментарикоментари 0


"УниКредит Булбанк" е отличена за "Най-добра банка в страната" (Best Bank 2024) в класацията на международното издание "Глоубъл Файненс" (Global Finance), съобщават от банката.

"Банковият сектор достигна преломен момент с навлизането на изкуствения интелект, който обещава да пренапише правилата в индустрията", споделя Джоузеф Джарапуто, основател и редакционен директор на "Глоубъл Файненс".

Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк", споделя: "Това отличие е признание за ангажимента и усилията на нашия екип за постигане на високи стандарти в обслужването на клиентите и внедряването на иновационни решения в банковия сектор. През 2023 г. "УниКредит Булбанк" постигна най-добрия исторически резултат и то по устойчив начин. Започнахме 2024 г. със силен и мотивиран екип, с идеи за иновации и развитие и с най-големия си актив: доверието на над един милион клиенти. Ще продължим да бъдем техен финансов партньор, както сме били през последните 60 години", казва Минчева.

При избора на "Най-добра банка" международното жури отчита както количествено-обективни, така и субективни фактори. Критериите включват ръст на активите, рентабилност, географски обхват, стратегически взаимоотношения, развитие на нов бизнес и иновации в продуктите. Също така се вземат предвид мненията на анализатори на кредитни рейтинги, банкови консултанти и други експерти.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg