EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Международни събития, 31 октомври

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международни събития, 31 октомври

mail09:15 | 31.10.2013прегледи 478 коментарикоментари 0


ХОШИМИН - Президентът Росен Плевнелиев, който завършва държавното си посещение във Виетнам, ще открие в Хошимин офис на Службата по търговско-икономически въпроси към българското посолство.
ПАРИЖ - Френският президент Франсоа Оланд ще се срещне с парламентаристи, специалисти по въпроси на разузнаването. Срещата е организирана в разгара на скандала с подслушването от американската Агенция за национална сигурност на европейци и европейски бизнеси.
ЛУАНДА - Френският министър на външните работи Лоран Фабиюс пристига на посещение в Ангола, чиято основна цел е да активизира икономическото сътрудничество и търговските връзки между двете страни.
РИГА - Среща на президентите на трите балтийски страни с Йерун Дейселблум, председател на Еврогрупата,. Естония е член на Еврозоната, Латвия става от 1 януари догодина, а Литва очаква да се присъедини през 2015 г.
МОСКВА - Френският премиер Жан-Марк Еро започва двудневно посещение в руската столица. той ще посети завод на "Рено", ще разговаря с кмета на Москва Сергей Собянин и ще участва в икономически форум, в който ще участва и руският премиер Дмитрий Медведев.
ВАШИНГТОН - Иракският премиер Нури ал Малики, който е на посещение в САЩ, ще говори пред Института за мир. Държавният секретар на САЩ Джон Кери ще се срещне с иракския си колега Хошияр Зебари.
- Барак Обама ще говори на форум на американски и чужди инвеститори.
АТИНА - Европейският комисар по енергетиката Гюнтер Йотингер пристига в Атина за разговори във връзка с председателството на ЕС, което Гърция ще поеме от началото на следващата година, и за значими газови проекти.
АТИНА - В Атина се открива конференция, организирана от Центъра за планиране и икономически проучвания, на която реч ще произнесе заместник-министърът на финансите на Гърция Христос Стайкурас.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165