EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Матраци ТЕД в Милано

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Матраци ТЕД в Милано

mail12:50 | 17.04.2012прегледи 1833 коментарикоментари 0


Най-големият производител на матраци и легла в България ТЕД-БЕД представя на един от най-големите и известни панаири в Европа – Salone Internazionale del Mobile– Milan уникалната концепция за хипермаректи SOLO. В основата й са практичните продукти и решения на добра цена. Малки и компактни опаковки, лесни за складирани и пестящи складовото пространство. Продуктите Solo са леки и лесни за транспортиране, събират се в обикновен автомобил, подходящи за всекии тип хипермаркет. Solo включва и комбинация на легло с матрак.
На щанда на ТЕД-БЕД ще бъдат представени също четири типа ролирани матраци/roll-packed/ от серия Solo, различаващи се по вида система за спане и съобразени с различните навици на спане:
Solo Anatomic – състоящ се от най-добрата ергономична система за спане- индивидуално опаковани пружини - pocket spring;
Solo Ergonomic – изработен от високоеластична пяна;
Solo Orthopedic – с класическата и най-известана система за спане – „Бонел” тип пружини;
Solo Memory – патентован продукт, използвана е иновативна технология за втъкаване на частици от мемори пяна в прошивката на матрака – по този начин мемори пяната е най-близо до човешко тяло.
ТЕД-БЕД ЕАД предлага на пазара Roll-packed технологията и представя на своите клиенти ползите от лесно транспортиране и удобство.
Марка Solo вече предизвиква голям интерес в Европа и Далечния Изток. Тази тенденция се очаква да продължи и да се разширява през следващите няколко години.
Продуктите SOLO получават максимални резултати при тестване и са с гарантирано високо качество- LGA Certificate, Boken Evaluation Institute Certificate и Oekotex Standart.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg