EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Майсторски класове на топфризьори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Майсторски класове на топфризьори

mail18:01 | 13.03.2018прегледи 4755 коментарикоментари 0


Италианската страст, руският аристократизъм и американският лукс са отправните точки в майсторските класове на 4-ма всепризнати демиурзи във фризьорството. Световно известните чуждестранни стилисти са звездите в предстоящия XXII Италиански фестивал на красотата и прическата. Специализираният форум ще се проведе от 23 до 25 март в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив, съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

Московският виртуоз Андзор Закутов ще вдигне завесата на творческите си умения по време на своя майсторски клас, наречен "Color Zoom". Ексцентричният творец ще представи най-ефективните техники за постигане на изключителни резултати с изцяло обновената гама продукти от марката "Alfaparf"-Милано, на която е артистичен директор за Русия. Негов партньор в семинара на 24 март, събота, ще бъде ръководителят на техническия екип на италианския бранд у нас Зорница Стойчева. Лекционно-практическият курс ще започне в 11 часа в зала "България" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив, уточниха организаторите. Атестат за класата на Андзор Закутов е фактът, че той е бизнес партньор на световния шампион за официални прически Григорий Кот в неговата Международна академия по красота в град Сочи. Закутов е собственик и главен стилист в един от най-елитните салони в центъра на руската столица, обясниха организаторите.

"Елементи" е темата на майсторския клас на италианския топстилист Саверио Палма. Маестрото от Милано, който е един от любимците на българската публика заради предишни свои атрактивни изяви на Фестивала, е подбрал да представи най-новите продукти на марката "BES" - оцветяващи и стилизиращи. Като творчески директор на бранда, той ще бъде в стихията си в разясненията на най-резултатните прийоми за прилагането на продуктите в ежедневната практика на професионалистите, увериха организаторите. Обучението ще се проведе в събота, 24 март, от 15 часа в зала "България" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив.

Руслан Татянин е втората звезда от Русия, която ще проведе майсторски клас по време на Италианския фестивал на красотата и прическата. Популярен е с прозвището "Маестрото на дългите коси", а изискващите брилянтни умения и вроден талант официални прически са неговото амплоа. Стилистът от руския екип на "Alfaparf" ще представи 5 нови идеи за абитуриентска визия на косата от колекцията пролет-лято 2018. Темата на неговия семинар в неделя, 25 март, е "Жената с главно "Ж". Мястото на провеждането му е зала "България" в Международен панаир - Пловдив, началото е в 11 часа.

Демонстрации на революционни техники за трайна промяна на структурата на косъма за впечатляващи прически ще извърши стилистът от САЩ Скот Фос. Американецът пристига от Калифорния с пълен арсенал от най-новите стилизиращи продукти на марката "Sexy Hair". Те се ползват и от доста звезди в Холивуд, издадоха от екипа.

Възможно ли е да се вмести цялото богатство на природата в стъклен флакон, ще бъде провокацията в майсторския клас "Градината в една бутилка" на марката "OWay". Ръководителят на техническия екип на бранда за България Светлана Кукенска ще дава ценни съвети как фризьорите могат да превърнат своя салон в истински спа-център за коса с еко-продуктите на марката. Майсторският клас е в събота, 24 март, от 13 часа в зала "Хеброс" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив.

Дебют на Италианския фестивал на красотата и прическата ще има американският гигант "L`anza". Щандът в Палата 2 ще бъде оформен като фризьорски салон, а водещи стилисти на марката от цялата страна ще показват предимствата на луксозните продукти от биоконцепцията за заздравяване на коса, обясниха организаторите.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg