EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Магазин само за българско вино

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Магазин само за българско вино

mail16:30 | 10.10.2012прегледи 853 коментарикоментари 0


На Руски паметник в София преди броени дни отвори нов магазин, специализиран само за български вина. Селекцията на собственика Асен Цеков включва 25 изби, предимно малки производители със заявка за качество.
"Всяка седмица ще бъде поставен акцент върху една от избите и съответно ще може да се дегустират нейни вина", казва той и допълва, че идеята за магазин само с българско вино не се е появила от скоро, но реализацията е отнела време, както се случва с повечето мечти.
"От няколко години виното се превърна за мен в хоби, емоция и тръпка. В дегустационния си път забелязах, че напоследък в България се правят много качествени вина с модерни визии от ентусиазирани винари, желаещи да покажат ново лице на българското винопроизводство", смята Асен Цеков. "Желанието ми бе да фокусирам предлагането във Vino Orenda и да предоставя на клиентите си възможност да се запознаят с колкото се може повече интересни български вина на едно място. Сигурен съм, че голяма част от тях ще бъдат приятно изненадани до къде е стигнало развитието на българския винен пазар!", завършва той./DiVino.bg

 


Тагове: вино, България
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg