EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МА "Аргент" - член на Кълъмбъс Медиа Интернешънъл

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МА "Аргент" - член на Кълъмбъс Медиа Интернешънъл

mail14:45 | 28.06.2012прегледи 607 коментарикоментари 0


Медиа агенция Аргент вече е член на Кълъмбъс Медиа Интернешънъл, първата и най-голяма международна верига от независими медийни агенции, съобщи компанията.
Във връзка с присъединяването на Аргент, Изпълнителният директор на Кълъмбъс Кейт Уилямс каза:
“За нас е удоволствие да приветстваме Аргент за член на Кълъмбъс. Техният професионализъм, включващ солиден локален и международен опит са силно допълнение към нашата група от водещи независими медийни агенции. Радваме се, че ще работим заедно!”
Владимир Денев, управител и собственик на Аргент споделя:
“Присъединяването ни към Кълъмбъс Медиа Интернешънъл е повод за гордост за екипа на Аргент. След като традиционно сме в Топ 3 на медийните агенции в България благодарение на отличното обслужване, което получават нашите клиенти, приемаме членството в Кълъмбъс като ценно признание за качеството на нашата работа. Вярвам, че отличното познаване на българския медиен пазар и бизнес обстановката като цяло, както и добрия международен опит, който натрупахме през последните години, са от стратегическо значение за мрежата. Общите ни усилия ще бъдат насочени към утвърждаването на позициите на Кълъмбъс на българския медиен пазар и разширяване на присъствието ни в региона.”

За Кълъмбъс Медиа Интернешънъл
•Основана през 2006, Кълъмбъс е първата международна верига независими медийни агенции, която има глобално покритие на повече от 60 пазара.
•В групата участват 23 агенции с общ оборот от $7.4 милиарда долара.
•Преминали през процес на внимателен подбор и одобрение за членове, партньорите споделят общ ентусиазъм, професионални виждания и възможности. Всички те се стремят да осигурят бизнес възвръщаемост за клиентите, като им предоставят първокласно обслужване, стратегическо планиране и изпълнение при пълна прозрачност.
•Агенциите в Кълъмбъс са новатори по дух, идеи и действия.
•Кълъбмъс се управлява от петчленен Борд и има два основни хъба – в Ню Йорк и в Мюнхен.
•Кълъмбъс е 100% собственост на агенциите-партньори.
•Сред членуващите в групата агенции са най-награждаваната агенция в Германия – Media Plus, американската медиа агенция на годината за 2011 Horizon Media и най-награждаваната медиа агенция в Канада - Cossette Media.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg