EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Любовни афери по високите етажи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Любовни афери по високите етажи

mail12:50 | 18.05.2011прегледи 1529 коментарикоментари 0


Сексуални скандали, изневери, разводи и раздели – това се случва и на най-известните и влиятелни хора по света и в България.

Сергей Станишев
Бившият премиер имаше дългогодишна връзка с журналистката Елена Йончева. Неочаквано за широката публика двамата се разделиха. Междувременно Сергей Станишев стана баща. Майката е Моника Йосифова, с която Станишев се запознал през 2006 г., покрай президентската кампания, а после работили заедно кампанията на Министерството на финансите през 2007-а - „Бъди активен”.

Бойко Борисов
Бизнесът събира настоящият премиер и бизнесдамата Цветелина Бориславова. Политиката явно ги раздели. Но добрият тон остана. Не я ясно кога те са се разделили, но че не са заедно, призна самият премиер. Въпреки това Бориславова бе в НДК до Борисов, когато стана ясна, че неговата партия ГЕРБ печели парламентарните избори през 2009 година. Светските клюки свързват Борисов с различни репортерки, но нищо засега не е станало публично достояние.

Доминик Строс-Кан
Шефът на МВФ преживява трудни дни. Обвиненията в сексуално посегателство занимават световните медии. Жената до него Ан Сенклер обаче публично защити съпруга си. Не за първи път популярната журналистка застава зад Строс-Кан. През 2008 г. в Ню Йорк избухна скандал с ДСК, когото свързаха с унгарска сътрудничка на МВФ. Сенклер тогава заяви, че подобни неща се случват във всяка двойка. Жертвите, които Ан Сенклер е правила заради съпруга си са големи. Когато ДСК става министър на икономиката във Франция през 1997 г., тя слиза от екран, за да няма конфликт на интереси. После в продължение на 4 г. ръководи интернет филиала на TF1, следва работа в RTL et France inter, преди да последва мъжа си във Вашингтон през 2007 г. В момента Ан Сенклер продължава да е журналист, само че в блог.

Никола Саркози
Едва ли президентът на Франция се е надявал на такъв неочакван подарък – основният му конкурент на предстоящите президентски избори и настоящ шеф на МВФ Доминик Строс-Кан бе забъркан в секс скандал и рискува 20 г. затвор, ако бъде признат за виновен. Самият Саркози е често на жълтите страници заради личния си живот. Той е кмет и женен мъж, когато венчава бъдещата си съпруга Сесилия за известния телевизионен водещ Жак Мартен. Никола Саркози се влюбва в булката, тя отвръща на чувствата му и след години двамата се развеждат, за да станат, на свой ред, семейство. Но бракът им не е стабилен. Сесилия има връзка с бизнесмена Ришар Атиа, която прекратява по време на президентската кампания на Саркози. Малко след като Никола Саркози вече е станал държавен глава, Сесилия обявява, че го напуска и окончателно заживява с Атиа. Самият Саркози също не е целомъдрен, защото има извънбрачна връзка с журналитска. Сега е женен за трети път за Карла Бруни, която очаква дете от него. Така децата на Саркози ще станат четири.

Владимир Путин
Официално руският премиер все още е женен. Но отдавна се говори за връзката му с бившата световна и олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева. New York Post дори писа, че тя е родила син Путин, а детето е кръстено Дмитрий в чест на настоящия президент на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Силвио Берлускони
Процесът срещу Берлускони по аферата Рубигейт започна на 6 април 2011 г. И следва да бъде подновен на 31 май. Премиерът на Италия е обвинен в склоняване към проституция, секс с малолетна и злаупотреба с власт. Жените около Силвио Берлускони се сменят често. Любопитното е, че Дарина Павлова, вдовицата на Илия Павлов, също е споменавана като доста приближена до известния любител на женската красота.

Бил Клинтън
Аферата Моника Люински гръмна по време на президентския мандат на Бил Клинтън. Потвърдено бе, че американският държавен глава е имал интимни отношения със стажантката в Белия дом Люински. Покрай това стана ясна и друга връзка на Клинтън с жена на име Пола Джоунс. Съпругата на Бил Клинтън Хилари преглътна мъжки станалите достояние на целия свят сексуални подробности, но остана до мъжа си. Затова пък политическата й кариера е доста успешна – сенатор, кандидат за номинация на Демократическата партия за президентските избори, настоящ държавен сектретар на САЩ.

Моше Кацав
Израелският президент Моше Кацав бе принуден да подаде оставка през юни 2007 г. След сексуален скандал. На 30 декември 2010 година той бе признат за виновен за изнасилване на своя подчинена по времето, когато е бил министър на туризма през 90-те години. Вината му по други сексуални престъпления вече по време на президентсския му мандат. Наказанието му е 7 г. затвор.

Арнолд Шварценегер
Бившият губернатор на Калифорния и световноизвестен актьор Арнолд Шварценегер обяви, че се развежда със съпругата си Мария Шрайвър. Бракът им продължи цели 25 г. Шрайвър, която е от рода Кенеди, остави работата си като телевизионен репортер, когато мъжът й беше избран за губернатор на Калифорния. Той приключи седемгодишния си мандат през януари.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg