EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Лео Меси в клип на Pepsi

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Лео Меси в клип на Pepsi

mail16:15 | 15.05.2012прегледи 935 коментарикоментари 0


Мегазвездата на „Барселона” Лео Меси финтира всички в уникален клип на Pepsi. В новото видео Меси е на страхотно денс парти заедно със старите си познайници от клиповете на марката – съотборниците в „Челси” Дрогба, Лампард и Торес. Към компанията се присъединяват и нови за Pepsi лица – звездата на „Манчестър Сити” Серхио „Кун” Агуеро и суперталанта на Англия и лондонския „Арсенал” Джак Уилшър.
Шестимата са на парти на открито на суперзвездата DJ Calvin Harris. За да се доберат до хладилника с Pepsi, те се понасят по ръцете на публиката и показват футболните си умения. Когато достигат до него, звездите на английската висша лига откриват, че Меси ги е изиграл, открадвайки напитките само за себе си.
Самият DJ Calvin Harris също участва във видеото, а музиката към него е парчето му с Ne-yo – Let’s go.
С новия клип компанията открива кампанията си Kick in the mix за предстоящото Европейско първенство по футбол. Видеото вече стартира и в националния ТВ ефир у нас. С това световните футболните реклами на марката се завръщат на екрана в България. Заедно с новия клип бутилировачът на PepsiCo в България – Куадрант Бевъриджис, стартира и футболна промоционална кампания, в която раздава по 111+1 награди на ден – 91 уникални светещи футболни топки, 20 тениски с образа на Меси и по 1 игрова конзола Xbox360 4GB Slim. За да спечелят награди, потребителите регистрират на pepsi.bg кодове от промоционалните етикети на Pepsi и Pepsi Light с лицата на футболните звезди от видеото.
 


Тагове: Мени, Pepsi
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg