EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Къде ще летуват поляците в България?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Къде ще летуват поляците в България?

mail10:37 | 26.04.2016прегледи 663 коментарикоментари 0


Бреговата линия на България е 378 км. Атрактивна е заради туристическите си градове, села и курорти, които покриват почти цялото крайбрежие, разказва Wirtualna Polska.
Северната му част, с малки села и градове, е по-слабо застроена, затова е тихо и спокойно. По на юг се простират най-известните морски курорти, с най-красивите плажове на българската Ривиера. Предимството на Черноморското крайбрежие е времето - дори и ако във вътрешността на страната е дъждовно, то на брега това бързо се променя. Климатът в България е мек, морската вода е топла, плажовете са широки, а слънцето е съчетано с морски бриз, но най-примамващо е, че цените са много по-ниски, отколкото в курортите на брега на Средиземно море.
Сред най-популярните места са Слънчев бряг и Златни пясъци, но на разположение има много повече курорти. В своята статия Wirtualna Polska разказва за преимуществата при избора на по-малко известните сред чуждестранните туристи дестинации като Поморие, Балчик, Приморско, Ахтопол, Созопол, Варна, Китен и Албена.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg