EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Къде по АМ има ремонти?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Къде по АМ има ремонти?

mail15:45 | 06.08.2012прегледи 936 коментарикоментари 0


Ремонти се извършват по автомагистралите, има въведени временни ограничения на скоростта, съобщава пресцентърът на Агенция "Пътна инфраструктура".

-По АМ "Тракия" във връзка със строителството на магистралата в област Ямбол има временна организация на движението при пътен възел при км. 276+487,90, а в област Пазарджик се извършва ремонт при км. 56+055.

-По АМ "Хемус" в област Варна се извършва рехабилитацията на естакада "Девня" и е затворено лявото платно от пътен възел "Суворово" до пътен възел "Неофит Рилски", като движението е пренасочено по пътя Русе-Варна. В Област Шумен от пътен възел Каспичан до пътен възел Ветрино е затворено дясното платно на АМ "Хемус" като движението е пренасочено по пътя Русе-Варна през Нови пазар-Ветрино и през Ветрино-Провадия до п.в. Ветрино.
 

Поради високи температури над 35°С е въведена забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 20 тона на територията на областите Велико Търново, Плевен, Русе, Стара Загора, Пловдив, Търговище, Добрич, Кърджали, Шумен, Силистра, Варна, Пазарджик, Бургас, Разград, Благоевград, Ямбол, Враца, Видин, Монтана, София, път І-5 и І-8 на територията на област Хасково, и път І-1 /Е-79/ на територията на област Кюстендил.

По време на действие на забраната, тежкотоварните автомобили над 20 т да изчакват извън пътното платно, без да пречат на движението на определените паркинги.

Забраната не важи за моторни превозни средства, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни.

Още информация от сайта на агенцията.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg