EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Къде в САЩ е опасно?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Къде в САЩ е опасно?

mail08:15 | 20.11.2013прегледи 818 коментарикоментари 0


Планирате ли да пътувате в чужбина? Вероятно е добре да погледнете списъка с предупреждения за пътувания на Държавния департамент дали вашата дестинация не е страна с несигурна политическа ситуация, пише в. "Вашингтон пост" на своя сайт.

Към настоящия момент министерството предупреждава за опасности в 34 държави, между които ЦАР, Салвадор, Ирак и Северна Корея. Но също както САЩ предупреждават американците за опасни за пътуване места, така и външните министерства на други държави предупреждават своите граждани да избягват някои американски градове.
Ето какво тези страни, предимно Франция, казват за няколко града в САЩ:

- Бостън: Избягвайте нощно време да ходите в Дорчестър, Матапън и Роксбъри и бъдете нащрек за джепчийство и други дребни престъпления в Китайския квартал.

- Ню Йорк: Повишено внимание на Таймс скуеър и при Статуята на свободата; не ходете в Харлем, Бронкс или Сентръл парк през нощта.

- Вашингтон: Да се избягват североизточните и югоизточните райони; гара Юниън е опасно място през нощта; квартал Анакостия не се препоръчва както денем, така и нощем.

- Ричмонд: Не ходете из града пеша.

- Детройт: Центърът не се препоръчва след затварянето на магазините и ресторантите.

- Маями: Има случаи на канадци, ставали жертва на влизания с взлом, нападения и джепчийство в района на Маями, понякога дори през деня, съобщава канадското външно министерство.

Германия не предупреждава гражданите си за определени градове, но предупреждава да не се отпускат напълно: "Въпреки че законите в различните щати категоризират голотата като "неприлично показване на срами части", рядко се стига до арести и наказания. Тези закони обаче трябва напълно да се спазват. Голото къпане или преобличането на плажа предизвикват вълнения сред останалите и може да доведе до неприятни сцени".
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4164