EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

КЦМ АД със 100% електронни отпуски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

КЦМ АД със 100% електронни отпуски

mail07:05 | 18.05.2021прегледи 777 коментарикоментари 0


Едно от най-големите металургични предприятия на Балканския полуостров КЦМ АД дигитализира на 100% отпуските на своите служители в цялата си структура. Решението е разработено на базата на системите за електронна администрация от Си Дотс, като са въведени специфични модули и разширения така, че близо 1500 служители от структурата могат да пуснат своето заявление от всяко модерно устройство, от всяка точка на света.

Инвестицията е направена като част от цялостната дигитализация на предприятието. Компютърната система е разработена така, че да бъде разширена с допълнителни модули за графици на служителите, автоматично генериране на присъствени форми за целите на администрацията (Форма 76), като са предвидени и други модули за електронно управление като функции за проследяване на Лични Предпазни Средства (ЛПС/БЗР), много важен и съществен елемент в металургията.

Системата за отпуски и съпътстващи модули е интегрирана с ползваната ERP система на SAP в предприятието. На по-късен етап системата може да обхване и интеграция по управление активи ползвани от служителите (компютри, телефони, автомобили…)

„Много се радвам, че предприятие в традиционно консервативен бранш като металургията се променя толкова бързо чрез иновации и инвестиции в дигитализация на процесите !“, коментират от Си Дотс.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg