EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Кубрат: Четири нови е-услуги

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кубрат: Четири нови е-услуги

mail14:02 | 04.08.2016прегледи 650 коментарикоментари 0


Община Кубрат улеснява гражданите с нови електронни услуги, съобщи общинската администрация, цитирана от БТА.

На официалния сайт на общината са внедрени и функционират четири електронни услуги по гражданско състояние. Това са издаване на удостоверение за настоящ адрес при вече регистриран настоящ адрес; издаване на удостоверение за постоянен адрес при вече регистриран постоянен адрес; издаване на удостоверение за раждане - дубликат и издаване на удостоверение за семейно положение.

"Достъпът до новите електронни услуги е през рубриката "Електронни услуги" - подменю "Електронни административни услуги с електронен подпис". За заявяването им е задължително притежаването на електронен подпис, уточняват от общината. Системата позволява електронното заявление да бъде подадено, след като е подписано с електронен подпис, за което са въведени съответните защити и изискване за задължително попълване на полета, необходими за осъществяване на контакт с лицето заявител.

"Въведените нови електронни услуги са едни от най-често използваните от страна на гражданите по гражданско състояние. Надяваме се, че така ще бъдем максимално полезни на нашите клиенти, както и да осигурим по-качествени и достъпни услуги за гражданите и бизнеса", допълват от общинската администрация.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg