EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кръгла маса: „Състояние на българските МСП”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кръгла маса: „Състояние на българските МСП”

mail09:00 | 25.07.2012прегледи 634 коментарикоментари 0


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира дискусионна кръгла маса на тема „Резултати от анализа на състоянието на българските МСП и обсъждане на мерки за тяхното развитие”. Събитието ще се проведе на 26 юли 2012 г. (четвъртък) от 10:00 до 12:30 ч. в зала „Сердика” на Grand Hotel Sofia, намиращ се на адрес: гр. София, ул. Гурко № 1.

ИАНМСП, в качеството си на институцията, която провежда държавната политика за подкрепа на МСП в България, възложи актуализиране на Анализа на състоянието и факторите за развитие на МСП. Той е разработен от НОЕМА ООД – компания за маркетингови и социални проучвания, и е публикуван на интернет-страницата на ИАНМСП www.sme.government.bg, рубрика „Бизнес информация”.

Анализът включва следните основни теми: макроикономическа среда, актуално състояние на сектора на МСП и неговата демографска устойчивост, текущо състояние на факторите за развитие, както и икономическите политики и тяхното влияние за повишаване конкурентоспособността на МСП. В актуализирания анализ е добавена и нова тема, свързана с проблема на устойчивостта на сектора на МСП и по-специално — унаследяването на семейния бизнес.

За участие в кръглата маса са поканени представители на браншови организации и държавни институции.
EconomyNews.bg е медиен партньор на събитието.


Тагове: МСП, състояние
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg