EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кръгла маса за жените в ИКТ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кръгла маса за жените в ИКТ

mail12:15 | 17.09.2012прегледи 544 коментарикоментари 0


Кръгла маса „Ролята на жените в ИКТ за конкурентоспособността на България и Европа” организира на 19 септември 2012 г. Саша Безуханова, председател на Български център на жените в технологиите.
В рамките на форума ще бъдат представени приоритетите на организацията, сравнителни данни за професионалното участие на жените в сектора за България и Европа и ще се проведе дебат за предизвикателстватa и перспективите в работата на жените в ИКТ и как те могат да допринесат за развитието на модерно общество.
Българският център на жените в технологиите е част от Европейската платформа на жените в технологиите. Той обединява заинтересованите страни от бизнеса, правителството, академичните среди и неправителствените организации, работещи за увеличаване на професионалното участие на жените в сектора на ИКТ и в разработването на технологични и инженерингови продукти.
В Кръглата маса участие също ще вземат Милена Дамянова, зам.-министър на образованието, Ева Фабри, председател на Европейския център на жените и технологиите, проф. Севдалина Димитрова, зам.-председател на БАН, ръководители на водещи компании от ИКТ индустрията в България и млади предприемачи.
 


Тагове: жени, ИКТ
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg