EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Кредитна карта символизираща статут

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кредитна карта символизираща статут

mail16:00 | 05.05.2011прегледи 1502 коментарикоментари 0


Кредитна карта за заможни хора, е кратката характеристика за MasterCard World Signia, която официално бе представена у нас. Intercard Finance е институцията, която предлага картата на български клиенти.
Потенциалните притежатели на картата са хора с изтънчен вкус, натоварено ежедневие и ценители на перфектно обслужване, съобщи Деян Добрев изпълнителен директор на Intercard Finance.

Привилегии и услуги
Хотели, ресторанти, агенции за автомобили под наем, а също така и достъп до VIP зоните на над 500 летища по света, са само част от предлаганите бонуси. Притежателят на картата може да получи помощ при резервации и цялостна организация на почивката или командировката. Освен това могат да се възползват от MasterCard Concierge 24/7 персонални услуги, като тук са включени традиционните - осигуряване на билети за театър, опера, резервации за клубове и ресторанти, до изпълняване на по-екстравагантни желания като осигуряване на трудни за намиране билети за концерта на любимата поп звезда на картодържателя, съобщи Мануел Алексе, регионален директор за Балканите, MasterCard Europe.
Защита и застраховка
Към предимствата се отнася и най-високото ниво на здравна застраховка и застраховка при пътуване с VIP покритие в цял свят, което включва и покритие на разходите при отложени или изпуснати полети, както и в случай на изгубен багаж. VIP покритието защитава картодържателя от потенциални неправомерни действия с картата, чрез покритие на загубите, предизвикани от неоторизирана употреба на картата.
Лимитът
Кредитния лимит на картата е до 100 000 евро, като заедно с картата притежателят ще получи и безплатна допълнителна карта. Годишната такса е 200 евро, като при получаването на бонус от 100 евро на година, таксата се намалява до 100 евро. World Signia вече е и на българския пазар, съобщи директор бизнес развитие на „Интеркарт Файнанс“ Христо Георгиев. На въпрос на Economynews.bg дали ще бъде създадена подобна карта за по-бедни клиенти, Алексе отговори, че асортиментът от карти е достатъчно голям, за да може всеки потребител да избере според възможностите си, това което му е нужно.
Статистика
В контекста на нарастващите печалби на MasterCard с 24% за тримесечие в световен мащаб, според Деян Добре у нас също е отчетен ръст на транзакциите с кредитни карти. Според статистика българите притежават около 6 млн. дебитни и кредитни карти, но броят на желаещите да пазаруват с пари в брой все още е доста по-голям от други страни-членки на ЕС.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg