EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кредитна карта: Всичко в 1

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кредитна карта: Всичко в 1

mail15:40 | 19.01.2012прегледи 994 коментарикоментари 0


Пощенска банка предлага бонус карта MyRewards. Новият продукт обединява в себе си характеристики на кредитни, дебитни и предплатени карти и улеснява клиентите при организирането на ежедневните им разплащания. С придобиването на бонус карта MyRewards картодържателите на American Express® могат директно да използват паричните награди, които получават за натрупаните бонус точки по програма MyRewards на Пощенска банка.

Специалното предимство, което предлага новата карта е, че може да бъде използвана като разплащателно средство в над 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в интернет и в чужбина, които приемат карти American Express. Транзакциите в България са освободени от такси, а чрез картите клиентите могат да се възползват от всички отстъпки в различните търговски обекти, които обикновено се предлагат само за пазаруване с кредитни карти American Express.

Притежателите на такава карата могат също така да се възползват от услугите SMS/e-mail известяване и месечно извлечение, които обикновено са достъпни само за притежатели на кредитни карти.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg