EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кредитен съвет за БДЖ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кредитен съвет за БДЖ

mail15:57 | 21.03.2013прегледи 552 коментарикоментари 0


Кредитен съвет ще подпомага оздравяване на „Холдинг БДЖ“. Това обяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев при представянето на екипа, с който ще работи в МТИТС. „Новосъздаденият кредитен съвет ще е с консултативен характер и няма да има управленски функции”, каза министър Кръстев. По думите му основната задача на съвета ще бъде да подава точна и актуална информация за състоянието на „Холдинг БДЖ“ до всички негови кредитори.

Албена Лазарова е новият заместник-министър, който ще поеме координацията между въздушния, водния, железопътния и автомобилния транспорт. Досега тя изпълняваше длъжността парламентарен секретар в министерството. Валери Борисов ще продължи да заема поста на заместник-министър с ресор информационни технологии и съобщения. Като началник на кабинета си министър Кръстев представи Нина Тодорова, която има дългогодишен опит в областта на дипломацията и държавната администрация.
Министър Кръстев обяви още, че в края на месец март се очаква всички спални вагони да пристигнат в България. След като минат съответните сертификационни процедури от ИА „Железопътна администрация“, те ще бъдат пуснати в движение.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165