EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кралев-Гергов ще рекламират България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кралев-Гергов ще рекламират България

mail20:17 | 05.08.2010прегледи 1613 коментарикоментари 0


"Мак Адвъртайзинг" на Красен Кралев и "Крес" на Красимир Гергов ще рекламират България като туристическа дестинация на пазарите в  Германия и Русия, по проект, финансиран с пари на ЕС, става ясно от регистъра на Агенцията за обществени поръчки.
Поръчката е на стойност от 6.47 млн. лева, с продължителност от 14 месеца.
Агенцията "Мак Адвертайзинг" ще оперира в Русия, като нейният бюджет е 1.5 млн. лева, а обединението между германската "Медиа Консулта" и "Крес" на Красимир Гергов ще рекламира в Германия за 2.9 млн. лв.
Кампанията в двете страни предвижда цялостна реклама на съответните пазари, създаване на слоган и визии на България като атрактивна туристическа дестинация. Крайната цел е създаване на търговска марка "България".
Компаниите ще подготвят пресконференции, уъркшоп и различни събития – участия в семинари, конференции, коктейли, церемонии и др. Ще плащат за реклама в електронни и печатни медии, за външна реклама, интернет реклама и т.н.

Обществената поръчка се финансира от Оперативна програма "Регионално развитие", мярка "Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт".
На конкурса се явиха две руски фирми - "Междурегионална фондация за устойчиво развитие на туризма" и "Сорек Медиа", две германски – "Крос Уорлд" и "Бест Вербеагентур", както и четири български фирми и сдружения.

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg