EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Конференция за физика на храните

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Конференция за физика на храните

mail12:15 | 11.06.2014прегледи 652 коментарикоментари 0


Започна 11-а Международна конференция по физика на храните организира Физическият факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“.Тя ще продължи до 12 юни.
Събитието има дългогодишна традиция и е част от серия конференции, организирани на всеки две години от Международното дружество по физика на храните. В рамките на тридневната програма се провокира дискусия за физичните свойства на храната и физическата основа на някои иновативни технологии в хранително-вкусовата промишленост.

Експерти от академичните среди и представители на индустрията имат възможността да се срещнат, за да обменят мнения или да планират разработване на бъдещи планове за научноизследователска дейност и ново оборудване. Участниците в конференцията ще разгледат теми като „Определяне на физическите параметри на храните“, „Качество и безопасност на храните“, „Ефекти на радиоактивност и замърсяване на въздуха в хранителния сектор“, „Полимерната и нанонауката за храните“, „Научни изследвания и иновативни технологии в хранително-вкусовия сектор“ и др.

Международната конференция е под патронажа на заместник-ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ проф. д-р Невена Милева.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg