EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Колекционерски напитки на фестивал в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Колекционерски напитки на фестивал в Бургас

mail13:08 | 25.07.2023прегледи 600 коментарикоментари 0


Колекционерските джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne ще бъдат показани на Фестивала на виното и спиртните напитки в Бургас. Wine and Spirits Fest Burgas ще представи специални лимитирани и колекционерски вина и спиртни напитки, които са рядкост на пазара. За първи път посетителите ще имат възможност да опитат колекция от испански брендита и грапи, шампанско и просеко, джин на Рамщайн, винтидж напитки и други представени за първи път у нас. Това съобщиха организаторите на фестивала и посочиха, че тазгодишното му издание ще покаже уникални напитки, които не се срещат често. 

Фестивалът Wine and Spirits Fest Burgas ще се проведе от 28 до 30 юли в Експозиционния център "Флора". Летният дегустационен фест ще започне от 16:00 часа и ще продължи до 22:00 часа. Фестивалът ще събере над 40 участника от почти цял свят с приблизително 400 вина и спиртни напитки. Посетителите ще могат да видят вина и спиртни напитки от България, Италия, Испания, Молдова, САЩ, Китай, Гърция, Австрия, Германия и други държави.

Всички напитки ще могат да бъдат тествани и при желание могат да се закупят на производствени цени. Там ще има редки и изискани вина, както и  деликатеси от българско телешко месо, приготвени по стари рецепти, без консерванти и оцветители.

Фестивалът се провежда за единадесета поред година. И тази година съвместно със Съюза на енолозите в България, ще бъде организиран конкурс за най-добрите вина на фестивала. На него ще бъдат дегустирани и обявени победители в категориите - бяло, розе, червено и шумящи вина. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени по време на фестивала.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg