EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Колбаси и сирена от цял свят през ноември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Колбаси и сирена от цял свят през ноември

mail12:38 | 29.10.2010прегледи 1568 коментарикоментари 0


Деликатеси от цял свят, сред които италиански колбаси и сирена, гръцки и турски плодове и маслини, био бадеми, орехи и напитки, италиански, аржентински и южноафрикански вина. Това са само част от изкушенията които ще опитат, заедно с продуктите на реномирани родни марки, гостите на специализираните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК. Те ще отворят врати за посетители от 10 до 13 ноември 2010 г. в Интер Експо Център – София.
Чуждестранният интерес към специализираните изложби през тази година е много голям. Над ¼ от изложителите ще бъдат фирми от чужбина. Дейността си ще представят авторитетни български компании от хранително-вкусовия бранш, както и фирми от Гърция, Турция, Румъния, Австрия, Франция, Италия, Чехия, Унгария, Южна Корея и др. Участниците ще покажат типични за своите държави храни и напитки. Сред акцентите на изложенията ще са суровини и добавки, нови модели машини, технологии, оборудване и биоразградими опаковки, които позволяват спазването на високите стандарти за производство и търговия с хранителни продукти. За първи път на колективен щанд ще бъдат представени био храни и напитки.
И тази година изложенията ще се превърнат в предпочитано място за бизнес контакти и преговори за навлизане на нови пазари. За това говори интересът на браншови организации от Испания, Англия, Италия и Германия, които специално ще представят дейността на своите членове и ще търсят нови партньори в различните сектори на бранша. Турция ще има свое национално представяне по време на изложенията. Фирми от Италия са заявили колективно участие. Посолствата на Аржентина и Южна Африка ще изложат на щандовете си национални вина. Германска бизнес делегация с представители на фирми, работещи в сферата на хранително-вкусовата промишленост и опазване на околната среда, също ще посети международното специализирано изложение Interfood & Drink в София. На 10 ноември ще се организира и кооперационна борса на немски фирми с потенциални български партньори. Паралелно с изложенията ще бъде организирана програма от делови събития – конференции, семинари, кръгли маси, конкурси, демонстрации, работни срещи и дискусии по актуални въпроси от бранша.
Ежегодният конкурс "Златен медал с диплом" ще отличи изложителите на качествени и оригинални пазарни продукти, или добавки. Ще бъдат дадени грамоти и за първо впечатляващо участие, както и за колективен щанд.
Повече информация може да бъде намерена на www.iec.bg

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg