EUR 1.9558
USD 1.7957
CHF 2.0346
GBP 2.2899
CNY 2.4953
you tube
mobile version

Клиентите на "Астрал" ще получат финансова компенсация

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Клиентите на "Астрал" ще получат финансова компенсация

mail14:23 | 08.10.2019прегледи 600 коментарикоментари 0


Клиентите закупили туристически услуги на подалия документи за обявяване в несъстоятелност туроператор „Астрал Холидейз Интернешънъл“ АД, могат да се чувстват напълно спокойни, че ще получат финансова компенсация за пропадналите им почивки, съобщава ЗК "Уника". Благодарение на сключената застраховката „Отговорност на туроператора“ с покритие от 700 000 лв. между ЗК „УНИКА“ АД и „Астрал Холидейз Интернешънъл“ АД, потърпевшите клиентите на туроператора ще бъдат обезщетени по реда и условията на Закона за туризма и застрахователния договор.

В тази връзка, претенциите могат да бъдат подавани в офис на ЗК УНИКА АД, онлайн на сайта на компанията или на денонощния телефон 0700 11 50. Процесът по завеждане на искове е максимално улеснен с цел бързо обслужване на клиентите. Изисква се единствено попълване на уведомление за настъпила вреда без нужните допълнителни документи. Служителите на компанията обслужват клиентите при нормални условия. Няма напрежение и тревога нито от страна на офисите на компанията, нито от страна на клиентите.

Срокът за обработка на документите е 15 работни дни, като от УНИКА въвеждаме допълнителни мерки да се изплатят исковете максимално бързо. Спешно ще се разглеждат претенции на клиенти, на които им предстоят пътувания до края на седмицата.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3820