EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

К.Истууд защити Тръмп

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

К.Истууд защити Тръмп

mail06:45 | 05.08.2016прегледи 1556 коментарикоментари 0


Американският актьор Клинт Истууд заяви, че кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп казва това, на което вярва, въпреки критиката срещу него от всички страни, предаде Breitbart.
„Той ще постигне много, защото тайно вече всички сме уморени от цялата тази политическа коректност и подлизурство“, заяви Клинт Иистуд. „В момента сме с ново поколение на подлизурковци. Всички трябва да внимаваме така, все едно стъпваме на пачи яйца. А той действа срещу това“, добави той. Актьорът заяви, че не подкрепя нито един от кандидатите за президент и макар и да не е съгласен с всичко, което Тръмп казва, за него е нещо хубаво, че се е появил един неподправен политик. „Той казва това, което му е на ума“, смята Истууд.
На въпрос дали предпочита Тръмп или Хилари Клинтън той отговори, че би гласувал за милиардера, защото бившият държавен секретар представлява лошите неща, които настоящия президент Барак Обама е направил за страната.

Според проучване, публикувано в сряда, повечето гласоподаватели в щата Северна Каролина биха гласували за кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп. Изненадващо е, че 32% от чернокожото население на щата също би го подкрепило, предаде The Daily Caller.
За Тръмп биха гласували 46% от допитаните, следван от кандидата на Демократическата партия Хилари Клинтън с 42% и от кандидата на Либертарианската партия Гари Джонсън с 6%. Все още 7% от гласоподавателите не са решили за кого да гласуват.
Сред бялото население на щата за Републиканската партия биха гласували 47%, докато за демократите 37%. За Клинтън биха гласували 64% от чернокожите, но резултатите на допитването показват, че Тръмп има неочаквано голяма подкрепа от тях в щата .
32% от чернокожите избиратели в Северна Каролина биха гласували за Тръмп. Това е голямо постижение в сравнение с останалите републикански кандидати в последните десетилетия. Последният рекорд в това отношение е бил на Джералд Форд, който през 1976 г. получава едва 17% от чернокожия вот в щата.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg