EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

КЗК спря поръчка на кмета във Велинград

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

КЗК спря поръчка на кмета във Велинград

mail14:20 | 04.07.2011прегледи 671 коментарикоментари 0


Комисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на кмета на община Велинград, за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка, по реда на ЗОП, с предмет: „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа на с. Грашево, община Велинград” по две обособени позиции: Обособена позиция 1: Подобект 1:„Реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар над с. Грашево и водопроводна мрежа на с. Грашево, община Велинград; Подобект 2: „Реконструкция и рехабилитация на съществуващ довеждащ водопровод от С.Ш. м. „Мемов камък” до съществуващ водоем с. Грашево, община Велинград”, Обособена позиция 2: Подобект 1: „Реконструкция на съществуващ външен водопровод от разпределителна шахта при водоем с. Грашево до водоема на махала Мечо Корито”; Подобект 2:„Реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от водоем до махала Мечо Корито и водопроводната мрежа на махала Мечо Корито”.
Комисията установи, че възложителят е включил дискриминационни изисквания, в условията за участие, за наличие на 90 действащи трудови договори с работници и служители, както и участниците да докажат завършен обект за строителството на нови или рехабилитация на съществуващи водопроводни мрежи по договори, финансирани от предприсъединителни или европейски фондове.
Производството е образувано във връзка с влязло в сила определение на ВАС, касаещо преписка на КЗК, образувана след постъпила жалба от изпълнителния директор на Агенция по обществени поръчки.

 


Тагове: кмет, КЗК, поръчка
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162