EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Катастрофира министър Московски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Катастрофира министър Московски

mail15:03 | 19.10.2012прегледи 486 коментарикоментари 0


Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и трима членове на неговия кабинет катастрофираха на пътя София – Варна край угърчинското село Голец. Пострадалите са получили помощ в ловешката болница и са в стабилно състояние.

Пътният инцидент е станал около 13,45 на пътя София – Варна в района на угърчинското село Голец. Министър Московски е пътувал със служебния си автомобил заедно с още трима членове на неговия кабинет.

Комисар Георги Иванов, директор на Областна дирекция на МВР:
- Фактическата обстановка на причините е спрял товарен автомобил прицеп, който е аварирал, обезопасил по надлежния ред пътното движение. След него - знакът, който той е поставил - светещ триъгълник, спират два автомобила да изчакат авариралия автомобил, в тоя момент в насрещното движение се врязва автомобил, най-вероятно "голф", който се движи в насрещното движение и там среща автомобила, в който се движи министърът с представители от министерството.

Състоянието на четиримата пострадали не е тежко.

Д-р Тихомир Бенев, директор на МБАЛ – Ловеч:
- След снимката се оказа, че има само изкълчване на костите на дланта на дясната ръка на министъра, счупване няма, други показания от скенера не се виждат. Има контузия на гръден кош, но без счупване на ребра. Коремните органи са здрави, той е в съзнание и няма никакви други проблеми.

Началникът на кабинета на транспортния министър е с фрактура на глезена и натъртен крак. Шофьорът е със счупен крак. Секретарката е с изкълчване на ръката. Мъжът, който е причинил пътното произшествие, не е пострадал и в момента е в районното управление в Ловеч, където се води разследване./БНТ


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg