EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кампания "Очакваме ви у дома"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кампания "Очакваме ви у дома"

mail17:05 | 09.02.2021прегледи 410 коментарикоментари 0


Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) стартира кампания „Очакваме ви у дома“ за партньорство с българските общности и клубове зад граница. Хотели, заведения, магазини и други търговски обекти ще предоставят специални отстъпки от цената на своите услуги и продукти. От тях ще могат да се възползват сънародниците ни зад граница, както и представителите на етническите български малцинства в чужбина. Партньор на кампанията на БХРА е и Министерство на туризма.

“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива, да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи”, се казва в писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.

Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни, като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика.

Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1007