EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво предлага Помпорово за новия сезон?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво предлага Помпорово за новия сезон?

mail08:05 | 28.10.2019прегледи 871 коментарикоментари 0


За първи път Пампорово предоставя възможността за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в различни периоди през сезона, включително и през месец март, както и промоционална цена на лифт картата в определени периоди през януари.
След историческото обединение на двете ски зони- в Пампорово и гр.Чепеларе преди два сезона, интересът към родопските писти става все по-голям. За предстоящия ски сезон в курорта приоритет ще бъде удовлетвореността и разнообразието за гостите от различни видове нови услуги, свързани не само със ски зоните, но и с много нови активности извън карането на ски.
За сезона хит остава лифт картата 2 в 1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.
Още от сега Пампорово обявява промоционални периоди за лифт картите през месец януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 (включително) на цена от 52 лв. за възрастен на ден.
Въвеждат се нов вид 6 и 9 дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни. Това е възможност за всички гости да бенефицират от евентуални промени в плановете си или в случай на лошо време, като използват закупената за непоследователни дни лифт карта в следващ делничен период през сезона.
Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната лифт карта в предварителна продажба до 01.12.2019г.на стойност 1025 лв. Въвежда се и нова сезонна лифт карта само за делнични дни на промоционална цена от 700 лв, която ще предостави избор на туристите да изберат по-спокойните делнични дни по време на целия ски сезон. Гостите, закупили един от двата типа сезонни лифт карти ще могат да се възползват от 30% отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и луксозен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15% отстъпка могат да се възползват и всички останали гости на курорта закупили всякакъв друг тип лифт карта.
Пампорово-Мечи чал е предпочитан и от семейства с малки деца заради отличните условия, които се предлагат в детската ски градина (за деца от 4 до 7 години) и в ски училището(за деца от 7 до 12 години).Поради големия интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят семейните пакети с лифт карти, които предоставят намаления от 8 до 12% от цената на ски картите.
За първи път още от сега Пампорово обявява месец март за семеен месец с 30% отстъпка от цената на лифт картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездни хотели и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 г. до края на сезона.
Запазва се социалната политика към децата и ученическите лагери, като продължава да се предоставят преференциални условия за настаняване и ски услуги, с цел стимулиране развитието на зимните спортове сред подрастващите.

Новости в онлайн платформите и на 0700 17 702
И през предстоящия ски сезон, за улеснение на туристите и за достъп до актуална информация, ще работи обновената кол център система и автоматичната система SNOWTIS, която в реално време дава информация за метеорологичните условия, обработените писти и работещи лифтови съоръжения. Кол-център системата с номер 0700 17 702 ще дава възможност и за получаване на всякаква актуална информация за ски зоната от оператор, директна връзка с Планинска спасителна служба, информация за хотелско настаняване или бизнес услуги.
Камери на живо предават онлайн случващото се в ски зоните, а през www.pamporovo.me и чрез новото мобилно приложение на курорта, всеки ще може да следи цялата актуална информация за Пампорово и Мечи чал.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg