EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Какво знаем за сайтовете за резервации ?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво знаем за сайтовете за резервации ?

mail13:10 | 29.08.2017прегледи 9566 коментарикоментари 0


Онлайн планирането на почивки набира все по-голям кръг от привърженици. Въпреки че туроператорите се стремят да предложат най-добри оферти, много хора предпочитат сами да организират почивката като използват онлайн платформи за резервации. Ето какво трябва да знаете за 5 от най-популярните сайтове за резервации съветват "Активни потребители":

Booking.com предлага голямо разнообразие от възможности, лесен достъп до търсените дестинации, както и получване на изгодни предложения. Платформата обаче има и своите минуси, като например че не дава възможност на посетителите си да обединят в пакет хотел с полет и кола под наем.

TripAdvisor също не предлага възможност да се обединят хотел, полет и автомобил. За сметка на това предлага резервации за полети, хотели, както и ресторанти и забавления. Може да се сравняват различни оферти, а също така има връзка между потребители в платформата.

Expredia от своя страна предлага такова обединение, като по този начин може да координирате цялата си ваканция. От там предлагат също круизи, забавления, както и бонус система с точки за награди. Недостатък се явяват единичните резервации.

CheapOair пък предлага специални оферти за студенти, възрастни хора, военни, както и за групови пътувания. Недостатък са по-високите такси за обслужване.

Благодарение на партньорството с други туристически сайтове като Hotels.com и Expedia, Hotwire може да предложи изключително ниски цени. За повечето полети има опция за безплатно денонощно анулиране.

Съветът на "Активни потребители":

Винаги преглеждайте и дребните текстове преди резервация. Много често в тях са описани допълнителни разходи като ДДС или местен туристически данък. Недоглеждането може да доведе до неочаквани допълнителни разходи.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg