EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какви изненади очакват милиардерите през 2010?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какви изненади очакват милиардерите през 2010?

mail12:20 | 06.01.2010прегледи 750 коментарикоментари 0


Най-богатите хора на платената, фигуриращи в списъка на милиардерите на сп. Forbes, коментираха пред изданието какви изненади очакват да се случат през 2010 г.
Американският нефтен магнат Джон Кастиматидис, чието състояние се оценява на 1,65  млрд. долара, залага на това, че най- неочакваното нещо през следващата година ще бъде скок с 12 % на фондовия пазар. Кастиматидис не уточнява за кой точно от борсовите индекси се отнася това, но е категоричен, че за седем години фондовият пазар ще се разрасне двойно.
Индийският милиардер Еди Гудридж, чието състояние възлиза на 3,3  млрд. долара, е уверен, че изненадата ще бъде бурният икономически ръст на страната му. Според него през 2010 г. Индия ще възстанови докризисния темп на икономически ръст, а БВП на страната ще достигне 9 %.
Питър Сондах, един от най- влиятелните бизнесмени на пазара на недвижими имоти и телекомуникации в Индонезия, прогнозира неочакван ръст на финансова стабилност на държавите от Близкия Изток.
Сондах очаква нови фалити на корпоративно ниво, доколко новата година ще бъде свързана с връщането на дългове, които общо възлизат на 200 млрд. долара.
За холивудския предприемач Арнън Милчън, който управлява 2 млрд. долара, най - неочакваното събитие през 2010 г. ще бъде подписването на мирно споразумение между Израел и Палестина.
Падането на рейтинга на президента на САЩ Барак Обама ще е най- неочакваното събитие за година според Леон Чарни - предприемач на пазара на недвижими имоти.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg