EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Как се разбива блиндирана врата 4-ти клас?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как се разбива блиндирана врата 4-ти клас?

mail09:50 | 23.03.2011прегледи 2384 коментарикоментари 0


Уникален експеримент, провеждан за първи път в България - разбиване на блиндирана врата, която притежава сертификат за 4-ти клас на взломоустойчивост, организира компанията Солид 55. Демонстрацията се проведе в деня на откриването на най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България - Стройко 2000 – 23 март, на външния щанд на фирмата на входа на НДК. Освен посетителите на изложението, опит да отвори най-сигурната врата направи и Димитър Димитров – световен и европейски шампион по културизъм.
Класът на взломоустойчивост на една врата се определя чрез изпитание за съпротивление на ръчно нападение, симулиращо действително нападение. Тестът се предхожда от предварителни изпитания, които имат за цел да проверят изделието, в търсене на онези точки, които са били отчетени като най-слаби. Врати от 4-ти клас на взломоустойчивост се използват основно за входове на жилищни и офис сгради с повишена степен на риск. В демонстрацията, която ще се проведе, участниците ще могат да използват освен собствената си сила, също и триони, чукове, брадва, длета и преносими бормашини на батерия. На изложението ще бъдат показани най–новите комплексни решения на компанията, последните разработки в областта на сигурността и уникални дизайнерски предложения за интериора. Място на двата щанда ще заемат промоционалните и най–предпочитани модели врати - както за бита, така и за индустрията.

В началото на годината компанията откри за своите клиенти първият по рода си Мол за врати Солид 55 на бул. „Цариградско шосе” 7-ми км. Върху площ над 1 000 кв. м. са събрани на едно място над петдесет модела врати. Молът за врати е най-големият шоурум за този вид продукти в страната и предлага ниски цени и атрактивни промоции. За пълното удобство на посетителите е предвиден безплатен паркинг непосредствено до сградата.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg