EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как да хакнем топломера?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да хакнем топломера?

mail10:15 | 05.12.2012прегледи 673 коментарикоментари 0


В навечерието на Никулден, Коледа и Нова Година, българските потребители, не използват интернет, за да намерят нови идеи за подаръци или празнични пожелания, а издирват много по-практична информация. Това сочат данни от проучване на българската търсачка Napred.BG, изцяло разработена от български екип. „Как да хакнем топломера?" или „Как да намалим разхода на гориво?“ са сред най-често срещаните търсения в портала. Сред другите практични въпроси, които българите задават онлайн, са „Защо дистанционното работи само отблизо?“, „Как да си намеря работа?“ и др.
В ТОП 3 на ежедневните потребители на търсачката са българи живеещи в Германия, Великобритания и Испания.

Друг интересен факт е, че по-големите именни дни, като предстоящият Никулден, са причина за осезаем "стрес" и раздвижване сред интернет потребителите. Сред основните въпроси, които са били зададени през последните няколко дни, са „Кой празнува на Никулден?" и „Какво е най-подходящото меню за празника?“. Не липсват и хумористични въпроси, на които може да отговори само опитна гадателка, сред които - "Кой има имен ден днес?". Явно българите са традиционалисти, защото не се стараят да измислят позитивни послания за празниците, а се доверяват изключително много на интернет, за което сочи фактът, че търсенето на ключовата фраза "пожелания за имен ден" се увеличава десетки хиляди пъти в деня на празника.
Коледа също вече вълнува българите, независимо, че остават няколко седмици до празника. Най-често срещаните потребителски проучвания са свързани с „критерии за най-красива коледна украса“, креативни „коледни пожелания за гаджета“, както и любопитни въпроси като „Какво е Коледа без украса“ и „Идеи за закачливи празнични пожелания“.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163