EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Как да се обличат предприемачите?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да се обличат предприемачите?

mail06:40 | 03.12.2014прегледи 999 коментарикоментари 0


Ето какво съветва специализирана платформа за онлайн продажби:
Инвестирайте разумно, следвайте правилото за една трета.
Всеки мъж трябва да има в гардероба си поне един стилен костюм, който да е достатъчно представителен. Колкото повече получавате, толкова повече трябва да инвестирате, в подкрепа на добрия външен вид. Ако разполагате с повече средства и трябва да купите 3 различни костюма, то вложете всички в един - впечатляващ, и го носете навсякъде – това е правилото за една трета.
Обръщайте внимание на детайлите
Костюмът не е самодостатъчен за добро първо впечатление. Вратовръзката, ръкавелите, очилата, часовникът, дори смартфонът ви са на прицел. Аксесоарите са естественото продължение на вашия професионален имидж.
Не прекалявайте с ароматите
Разликата в одеколона и скъпия парфюм е голяма. Не мислете, че ще остане незабележима. И все пак не прекалявайте с количеството. Ароматът не трябва да е толкова силен, че да отвличате някого от това, което казвате.
Облечи се така, че да изглеждаш по-висок
Височината винаги е свързана с властта, ето защо подсъзнателно хората търсят лидери, които са високи. Не всички хора са природно високи. Това може да бъде поправено като се създаде илюзия за височина. Ръководейки се от горе изказаната константа, трябва да се заложи на по-тъмните цветове, костюми с вертикално райе, като се избягват вталените модели.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg