EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как да запазя фирмата си

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да запазя фирмата си

mail09:20 | 15.06.2011прегледи 956 коментарикоментари 0


На 21 септември известният Робин Шарма експерт по лидерство ще проведе в София семинар на тема „Лидерство без титла - новият начин за успех в бизнеса” в НДК. Ето неговите пет съвета как да съхраните бизнеса си, поместени в блога му.

Сдобийте се с екип от консултанти - намерете хора, които са изградили големи компании и ги помолете за съвет. Срещайте се с тях всяко тримесечие. Покажете им данните си. Споделете проблемите си. Вслушайте се в техните съвети и действайте.
Открийте фонд „спокойствие”. Направете си резерв от най-малко 12 месеца оперативни разходи. Настройте нещата така, че част от вашите месечни продажби да отиват директно по тази сметка. Ще спите спокойно, знаейки, че ще останете на пазара дори, ако приходите ви спаднат.
Фокусирайте се върху хората и културата. Единственият сигурен начин да защитите бизнеса си е да наемете най-способните кадри и да инвестирате в обучението им, така че те да подобрят работата си в добри и лоши времена. Нужно е да поработите върху организационната култура. Това е „специалният сос”, който извежда най-доброто от всеки екип наяве.
Работете върху вашия бизнес, вместо в него. Ако сте предприемач трябва да се фокусирате върху изграждането на системи и процеси, така че компанията ви да се управлява и без вашата пряка намеса.
Не спирайте да създавате стойност. Това не е само част от някаква глобална идея, а решаваща стратегия за бизнес растеж. Манията по това да добавяте повече стойност за повече хора ще ви донесе и повече приходи. Направете бизнеса си внушителен!

 


Тагове: бизнес, съвети
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163