EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Интерес към имоти в България, Чехия, Унгария

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Интерес към имоти в България, Чехия, Унгария

mail15:12 | 06.11.2015прегледи 965 коментарикоментари 0


Отбелязва се засилен интерес на чуждестранните инвеститори към недвижимите имоти в България, Чехия, Унгария и Румъния, като последните две страни вече са достигнали до равнищата си от преди кризата, предаде унгарският бизнес-информационен портал Portfolio.hu, цитиран от агенция Фокус.
Интересът на инвеститорите – както на местните, така и на чуждестранните, бележи добри темпове във всичките сегменти на икономиката. В България и Унгария в частност се е увеличил интересът към пазара на недвижимите офис имоти, докато в Чехия към индустриалните и търговски имоти. В Румъния интересът се е засилил към офис и складовите площи, докато този към търговските имоти не е променил равнището си.
„Регионалните пазари са станали по-стабилни, международните инвеститори и банките са увеличили ентусиазма си към инвестирането в страните от региона“, смята Ноа Щайнберг от базирания в Мюнхен институт за изследване на недвижимото имущество Интернешънъл Монитър Комършъл Пропърти. „Наблюдава се оптимизъм към развитието на сегмента на търговията с капиталови недвижими имоти и в четирите държави“, добави той.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg