EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Иновативната платформа EventPlus.bg

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Иновативната платформа EventPlus.bg

mail00:05 | 17.11.2017прегледи 13746 коментарикоментари 0


Все повече се говори за ивент мениджмънт в България, за фирмени събития, семинари. Търсенето се увеличава, предлагането нараства с не по-бавен темп.

Все по-често се питаме къде е перфектната локация и кой ще подсигури всички съпътстващи услуги за едно запомнящо се събитие?

Да, интернет дава много възможности, Гугъл ще ни предостави хиляди предложения, но как да се ориентирате бързо и лесно и да изберем точно това, което ни трябва?

Множество сайтове и фирми Ви предлагат да организират желаното събитие, но нито един, който да Ви предложи на едно място „Всичко за Вашето събитие“.

Може би мнозина от Вас, които се занимават с ивент туризъм са срещали подобни полезни платформи в Европа и по света, но не и в България, не и до скоро...

 

Идеята  за EventPlus.BG е изцяло иновативна за България. Нека да се поставим за кратко в ролята на потребител и да разгледаме по-обстойно платформата.

Когато говорим за организиране на мероприятие, обикновено първия въпрос, който си задаваме, е „Как да изберем най-подходящата локация?“

Още на първа страница откриваме възможности за търсене по почти всички критерии – локация, категория, по подредба и конфигурация на залите. Една от най-интересните категории е „Ивент център“. Бързо можем да научим, че една от най-големите конферентни зали с капацитет от 400 места в Банско, се намира в Регнум Банско Апарт Хотел и СПА., като освен нея комплексът разполага с още 5 зали.

Търсейки подходящи конферентни зали за събитие в София, веднага откриваме не една възможност. Витоша Парк Хотел, един от луксозните конгресни и бизнес центрове, разполага с 5 конферентни зали, 4 учебни зали, удобно разположени до конферентен бар.

Впечатление на платформата правят и още няколко от популярните хотели, които имат изграден имидж в предлагането на конферентни услуги – Бест Уестърн Хотел Експо, Метрополитън Хотел София, Оливс Сити Хотел, както и много други.

Задавайки локация Пловдив, платформата ни предлага като  една от опциите за нашето следващо мероприятие Ланд Марк Крийк Хотел. Освен, че се свързва с високо ниво на обслужване, за което говорят и високите оценки в различните онлайн портали, той предлага многобройни възможности за организиране на семинари, конференции, продуктови презентации и тиймбилдинги. На разположение са две конферентни зали с капацитет до 200 души, както и уютен ресторант за тържества.

Разбира се, след избора на локация се появява необходимостта от наем на конгресно оборудване, избор на водещ, кетъринг...

Това, което прави EventPlus.BG уникална за България, е събирането в едно на "търсенето" и "предлагането" в бранша, което спестява усилия и средства на всички участници, превръща я в полезен инструмент за организиращите и организаторите на събития в България.

------------------- Платена публикация

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4156