EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Индийска компания инвестира $5 млн.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Индийска компания инвестира $5 млн.

mail13:13 | 22.11.2018прегледи 518 коментарикоментари 0


Един от най-големите индустриални конгломерати в Индия Umesh Modi Group ще инвестира 5 млн. долара, за изграждане на своя база в България. Целта на компанията е да развие бизнеса си отвъд океана и отвори пътя си към европейския пазар. Това стана ясно по време на среща на заместник-министъра на икономиката Лилия Иванова с президента на индийската компания. България е избрана след внимателно проучване на страните от региона и инвестиционния климат в тях. Интересите на групата се разпространяват в различни бизнес начинания като фармацевтика, захарни индустрии, желязо и стомана, козметика и др.

„България е страна с привлекателен инвестиционен климат, а ниските оперативни разходи са много атрактивни за нас“, заяви президентът на индийската компания по време на срещата.

С 30 клона, 18 производствени единици и над 10 500 квалифицирани специалисти, компанията, има изградени предприятия в Индия, Шри Ланка и Бангладеш. Групата има също и два центъра за научноизследователска и развойна дейност и сътрудничество с 15 мултинационални компании.

Годишният оборот на компанията е над 550 милиона щатски долара, като е добре представена чрез ефективна мрежа за маркетинг и дистрибуция в Индия, южноазиатските и африканските държави, страните от ОНД и други международни пазари.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg