EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изплащат 250 млн.лв. на кредиторите на КТБ АД (н)

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изплащат 250 млн.лв. на кредиторите на КТБ АД (н)

mail13:15 | 26.03.2021прегледи 1204 коментарикоментари 0


Синдиците на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н), информират, чеот 30 март 2021 г. (вторник) започва изплащането на суми, включени във четвъртата частична сметка за разпределение на приети вземания към КТБ АД (н). Общата сума във четвъртата частична сметка за разпределение е 250 млн. лева.

Изплащането на сумите от четвъртата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на „УниКредит Булбанк” АД, като таксите и комисионите за извършваните операции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са съгласно тарифата за таксите и комисионите на „УниКредит Булбанк” АД.

Всеки кредитор на КТБ АД (н) може да провери каква е разпределената му за получаване сума в Единния портал за заявяване на електронни административни услуги към Агенцията по вписванията на Република България: portal.registryagency.bg, раздел „Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел”, подраздел „Справки”, по партидата на КТБ АД (н) – ЕИК:831184677, в раздел „Обявени актове по несъстоятелност”. Подробно описание на стъпките за достигане до публикуваната четвърта частична сметка за разпределение можете да намерите на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел „Въпроси и отговори”. За бърз достъп натиснете тук.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg