EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изложение „Цветна пролет” в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение „Цветна пролет” в Пловдив

mail13:00 | 31.03.2011прегледи 1557 коментарикоментари 0


На Пловдивския панаир се провежда специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“. Фирмите са с 54% повече от миналата година, а ангажираните изложбени площи – с 33%.
За първи път се предлага техника за разсадници, градински центрове и оранжерии, тъй като расте интересът към бизнеса в областта на озеленяването и оранжерийното производство. Посетителите специалисти и любителите градинари могат да видят традиционни и екзотични цветя и дървесни видове, керамични и стъклени съдове за тях, ръчно изработени саксии, мини градини и аранжировки, подходящи за дома или офиса, сувенири и биопродукти, градински инструменти. На щандовете на изложителите всеки може да получи безплатни съвети, да намери идеи за ландшафтния дизайн и интериора.
Новост е и конкурсът за аранжиране на букети, в който ще се включат ученици от професионални и помощни училища. Експозициите са разположени в палата 4 и може да бъдат разгледани от 10 до 19 ч, а в неделя – до 16 часа.
До края на седмицата в Международен панаир Пловдив ще се проведат още: Италиански фестивал на красотата и прическата (1-3 април), Празници на домашните любимци с международни фелиноложки и киноложки изложби ( 2-3 април) и Биенале на креативността (2 април).

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg