EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изложение на кемпери и каравани в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение на кемпери и каравани в Бургас

mail16:03 | 28.02.2024прегледи 805 коментарикоментари 0


Изложение на кемпери и каравани ще се проведе за първи път в Бургас на 27 и 28 април тази година. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Изложбените площи ще бъдат в района на Морска гара. Ще бъдат показани различни модели кемпери и каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, специализирана екипировка, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито.

"През последните години и особено събитията от 2020 г. ясно показаха желанието на все по-голям процент хора да почиват на открито, на въздух, а с това е налице и необходимостта от развиване на този вид туризъм. Пътешествията на кратки или по-дълги разстояния със семейството или приятели са генератор на незабравими преживявания. Все повече хора откриват удобството да почиваш лятно време в собствена "къща на колела“ или да сменяш локациите според желанието и настроението си, като носиш със себе си личния си комфорт“, отбелязват организаторите на събитието.

Освен търговското изложение, в което ще се включат фирми в сферата на продажба на кемпери и собственици на къмпинг зони, посетителите ще имат възможност да посетят и кулинарна зона. 

Припомняме, че само до началото на 2023 г. у нас са били регистрирани 2874 кемпера. Информацията бе съобщена от служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в отговор на въпрос от народен представител за това какъв брой превозни средства от типа М1 с вид на каросерията "кемпер“ са регистрирани у нас. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158