EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Изложение за франчайз в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение за франчайз в София

mail07:35 | 15.05.2014прегледи 1950 коментарикоментари 0


Изложение "Франчайзинг Експо 2014" и конференция "Нови бизнес идеи" ще се проведат на 16 и 17 май в Националния дворец на културата.

Вече пета година изложението помага на предприемачите да започнат собствен бизнес като част от утвърдена българска или интернационална верига. Тазгодишното издание на най-голямата изложение за нов бизнес в България Franchising Expo ще се проведе на 16 и 17 май в зала 3 на НДК, София. Входът е свободен. Над 50 компании ще представят възможности за започване на собствен бизнес, сред които и генералният спонсор Subway.

По време на конференцията „Нови бизнес идеи” на 16 май ще бъдат представени водещите тенденции и успешните практики за стартиране на нов бизнес в страната и в чужбина. Акредитацията за конференцията е на стойност 100 лв. с ДДС и изисква предварителна регистрация.

"Франчайзинг Експо" е едно от най-важните и престижни събития за привличане на франчайз партньори и развиване на франчайз бизнес в България, се отбелязва в прессъобщението на МИЕ, което е съорганизатор.

На "Франчайзинг Експо 2014" се очакват над 3000 посетители, които желаят да започнат собствен бизнес по утвърден бизнес модел - чрез закупуване на франчайз.

Предварително резултатите от проучването „Новите идеи на бизнеса” бяха представени от Светослав Билярски, бизнес консултант, Председател на Българската франчайз асоциация и управител на Franchising.bg.

Предприемачите приемат, че потенциалът на българския пазар е ограничен и виждат възможности за развитие на бизнеса си на чужди пазари.
zoom_sss
zoom_sss
Неслучайно приходите от чужди потребители винаги са били определящи за състоянието на българския бизнес.

zoom_sss
zoom_sss


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg