EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Изложение за веган продукти в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение за веган продукти в София

mail17:33 | 20.02.2018прегледи 9612 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще подпомага участници на първото специализирано международно изложение за здравословни вегански продукти, веган козметика, мода и домакинство Veggie Expo 2018. Събитието ще се проведе от 11 до 13 май 2018 г. пред паметника на Съветската армия в София.

Пазарът на вегански продукти се увеличава по целия свят. Вегеанския начин на живот се разглежда от много експерти като една от най-важните тенденции в световен мащаб. На Veggie Expo 2018 могат да бъдат презентирани сурови плодове и зеленчуци, месни заместители, хранителни добавки, здравословни продукти, вегански десерти, сокове и глазури, преработени плодове и зеленчуци, подправки, веганска козметика, веган домакинство, кухненски продукти, домакински продукти, почистващи препарати, веганска мода – облекло, обувки, аксесоари, гастрономия, туризъм и др.

Агенцията поема разходите за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното място, услуги, консумативи и други. Фирмите, участници във Veggie Expo 2018 следва да поемат частични разходи:

15 % от разходите за наем на площ, изграждане конструкция на щанда, регистрационни такси и др. за първо участие на предприятието в организирани от ИАНМСП участия в международни изложби в чужбина – 1 100,00 лв.;

20 % от разходите за наем на площ, изграждане конструкция на щанда, регистрационни такси и др. за второ и трето участие на предприятието в организирани от ИАНМСП участия в международни изложби в чужбина – 1 467,00 лв.;

25 % от разходите за наем на площ, изграждане конструкция на щанда, регистрационни такси и др. за повече от три участия на предприятието в организирани от ИАНМСП участия в международни изложби в чужбина – 1 833,00 лв.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg