EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изложение в Централни хали

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение в Централни хали

mail13:09 | 04.05.2022прегледи 1011 коментарикоментари 0


Търговското изложение "Доверете се на българското" ще се състои от 9 до 21 май в Централните софийски хали, съобщиха от Българската търговско-промишлена палата.

В изложението ще участват производители и търговци, които предлагат различни български продукти в областите: храни, козметика, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, сувенири, стоки за бита и други.

Българската търговско-промишлена палата междувременно съобщи, че е започнала работа по нов европейски проект, изпълняван съвместно с Търговско-промишлена палата на Бялисток (Полша), съобщиха от БТПП на интернет страницата си. Основната му цел е организиране на обучения/семинари като част от Академия за професионално обучение и саморазвитие.

Академията ще се насочи към разширяване на уменията и предоставяне на нови знания в областта на нови пазари, опознаването на условията за работа на полския и българския пазар, както и използването на информационните технологии за получаването на новите знания.

Целеви групи на обученията са компании от България и Полша с техните ръководители и служители без ограничения за сектор на икономическо въздействие.

По време на първото събитие по проекта, изпълняван по програма "Еразмус+", Габриела Димитрова, директор "Международно сътрудничество и межуднародни организации", направи презентация на дейностите на БТПП в посока съдействие на българските компании за интернационализация.

Йордан Драганчев, ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България в Полша, също взе участие в събитието с информация относно състоянието на търговско-икономическите отношения между двете страни.

Председателят на Търговско-промишлена палата в Бялисток Витолд Карчевски потвърди желанието на регионалната палата да разширява двустранното икономическо сътрудничество.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg