EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Избрани изпълнители за „Струма” & „Хемус”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Избрани изпълнители за „Струма” & „Хемус”

mail14:30 | 25.05.2015прегледи 1687 коментарикоментари 0


След приемане на работата на комисията, назначена за провеждане на ограничена процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Проектиране и строителство на автомагистрала „Струма“ Лот 3.3“, за изпълнител на обществената поръчка е определен участникът – Консорциум „СТРУМА - ЛОТ 3.3“.

Приетата договорна сума, предложена от този участник, е в размер на 213 144 512 лв. без включен ДДС. Приетата договорна сума e цената за изпълнение на всички дейности по обществената поръчка.

Максималната договорна цена, предложена от този участник, е в размер на 234 123 012 лв. без ДДС. Тя е определеният горен праг по Закона за обществените поръчки, над който е невъзможно увеличение на цената по изпълнението на договора и включва провизорни суми и непредвидени разходи съгласно договора.

Избран е изпълнител за определяне на обезщетение и техническо посредничество при отчуждаване на имоти за доизграждане на автомагистрала "Хемус", съобщава пресцентърът на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. След приемане на работата на комисията, назначена за осъществяване на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет "Определяне на равностойното парично обезщетение и техническо посредничество при осъществяване на процедура по принудително отчуждаване на имоти за доизграждането на автомагистрала "Хемус" /етап 1/", за изпълнител на обществената поръчка е определен "СЪРВЕЙ ГРУП" ЕООД. Предложената цена за предоставянето на посочените услуги от участника, определен за изпълнител, е 189 700 лв. без ДДС, а срокът за тяхното изпълнение е 308 дни, се уточнява в съобщението.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg