EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Идеи за ваканция през май

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Идеи за ваканция през май

mail18:01 | 26.04.2018прегледи 2126 коментарикоментари 0


Месец май ще ни зарадва с няколко почивни дни покрай празниците. Накъде да предприемем пътуване и има ли все още изгодни самолетни билети и хотелско настаняване за периода разказва онлайн туристическа агенция eSky.
Още първият ден на май по традиция е почивен и ако решим да го съчетаем с 2-3 дни отпуск все още можем да си спретнем изгодно пътуване до Пафос, докъдето двупосочният билет струва едва 64 евро. Кипърският град предлага възможност за плаж, почивка и забавления, а вечно любопитните туристи могат с удоволствие да разгледат околните градове. Кратко посещение на романтичен Париж е друг изгоден вариант за началото на месеца.
Покрай Гергьовден се събират 3 почивни дни – 5, 6 и 7-ми, като на този хубав български празник можем да се разходим из България.
Приятна за дълъг уикенд в страната e Копривщица, както и Ковачевица, която можем да съчетаем с разглеждане на Огняново и Лещен. Цените са около 30-40 лв. на нощувка.
За любителите на релакса и минералните басейни, цените на хотелското настаняване в Девин през периода започват от 24 лв. на нощувка.
Нетърпеливите за плаж софиянци могат да летят до морската столица за 59 евро в двете посоки, а настаняване в този период може да се намери на много ниски цени.
Около 24 май най-изгодни ще бъдат самолетните билети до прекрасните италиански градове Рим, Милано и Бари, както и швейцарският Базел. За тези, които искат да съчетаят море с интересни забележителности, Тел Авив също ще бъде изгодна за посещение дестинация. Други идеи за периода са Стокхолм, Берлин, Барселона и Малага.
Пътниците от Бургас могат да се възползват от новите изгодни полети до Рига, а за варненци най-изгодни ще са полетите до Ларнака, Виена и Тел Авив.
Експертите съветват – цените се променят бързо, така че резервирайте пътуванията си през май възможно най-скоро.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg