EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

И в България премиера на новите Intel процесори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

И в България премиера на новите Intel процесори

mail14:01 | 08.01.2010прегледи 1250 коментарикоментари 0


Българската технологична верига JAR Computers стана част от световната премиера на първите в света 32nm процесори – Intel Core i5, Intel Core i3 и Intel Pentium G6950. От днес в магазините се предлагат компютърни конфигурации с новите процесори, едновременно с потребителите по целия свят – от Япония, до САЩ.
Новите процесори съчетават Nehalem технологията и редица иновации на достъпна цена и това ги прави подходящи за масовите потребители.
Въпреки, че са на изгодни цени, процесорите не правят компромиси с производителността и качеството на работа. Използвайки технологии, като Intel Turbo Boost за интелигентно повишаване на производителността в случай на нужда, Intel Hyper-Threading за подобряване едновременното изпълнение на много задачи, както и Intel Smart Cache за динамично и ефикасно управление на кеша, новите процесори на практика предлагат на масовия потребител производителност, характерна за водещите бизнес компютри.
Това са и първите процесори с интегрирана видео технология, предлагайки много по-реалистична графика от предишните модели на компанията. Вградената технология Intel HD Graphics оптимизира работата с мултимедийно съдържание, съвместима с новата операционна система  Microsoft Windows 7, както и с редица популярни триизмерни приложения, което позволява да се използват най-новите 3D игри, като Guitar Hero 3: Legends of Rock, Wall, Sacred 2, Spore и Warhammer Online, или виртуалния свят Second life.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163