EUR 1.9558
USD 1.7650
CHF 2.0835
GBP 2.3153
CNY 2.4873
you tube
mobile version

И български компании в търг на SEE Link

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

И български компании в търг на SEE Link

mail10:10 | 17.02.2015прегледи 870 коментарикоментари 0


SEE Link, акционерното дружество, учредено от фондовите борси на България, Македония и Хърватия, публикува покана за участие в търг за изграждане на електронна система за пренасочване на поръчки за покупка и продажба на финансови инструменти. Крайният срок за подаване на документи е 1 април 2015 година.
Миналата година SEE Link получи безвъзмездна помощ от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за въвеждане на електронната система. В края на октомври от дружеството публикуваха тръжно обявление, в което посочиха и заложената стойност на ИТ платформата от 250 000 евро.

Поканата за участие в търга може да бъде видяна на www.see-link.org и http://bit.ly/seelink-tender
Управителният комитет към SEE Link се срещна в Скопие през изминалата седмица, за да обсъди понататъшното развитие на проекта. В края на 2014 г. проектът беше представен на членовете на участващите фондови борси чрез серия от събития, които включваха местните пазари.
SEE Link е акционерно дружество със седалище в Скопие, Македония, учредено от фондовите борси на България, Македония и Хърватия, всяка с равен дял от собствеността. Целта на компанията е да създаде регионална инфраструктура за търговия на ценни книжа от тези три пазара.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 5469