EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Зашлеви шамар на стреса!

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Зашлеви шамар на стреса!

mail14:50 | 08.12.2011прегледи 877 коментарикоментари 0


За първи път в България ще се проведе уникална по рода си групова терапия, в която всеки включил се в инициативата, би могъл да се освободи от стреса, удряйки шамар на непознат за тях (доброволец), абсолютно безнаказано. Това ще стане в събота /17 декември , 14.00 часа/ в София, подлеза на Орлов мост, до пътеката за метрото.
Желаещите да се включат в нестандартния сеанс могат да го направят като закупят ваучер от сайта за групово пазаруване kolektiva.bg. Офертата ще бъде активна от 12.12.2011г. за период от 24 часа.
Идеята на проекта
Като всички други хора „заключени” в офиса по осем часа на ден, умората и напрежението от работата често ни идват в повече. Бързайки по задачи нямаме време да се освободим от стреса, който пък от своя страна се натрупва и намалява удоволствието от живота като цяло. За да прекъснем този порочен кръг, ние измислихме нестандартен начин за разтоварване. Сеанс, в който удряйки шамар на непознат, се освобождаваш от стреса.
Шамаротерапията е полезна и за двете страни. Този който удря шамар на непознат се освобождава от негативната си енергия, а този който получава плесница доброволно, се пречиства от егото си и променя мирогледа си. Чрез забавното като универсален подход, инициативата ни има за цел да ни направи по- толерантни и да спомогне за промяна на отношението ни един към друг.

 


Тагове: шамар, терапия
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163