EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Затварят бензиностанции без връзка с НАП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Затварят бензиностанции без връзка с НАП

mail14:28 | 18.10.2010прегледи 1621 коментарикоментари 1


От 10 януари 2011 г. ще започне затварянето на всички бензиностанции, които не са свързали касовите си апарати в единна електронна система с Националната агенция за  приходите, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.
Това е решено след среща в Министерския съвет между премиера Бойко Борисов, вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и представители на трите мобилни оператора, на вносителите и производителите на фискални устройства и Българския институт по метрология.
По време на разговорите са поставени и срокове за изпълнение на заложените текстове в наредбата за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти. До 22 октомври трите мобилни оператора ще бъдат готови с включването на оптичен кабел, чрез който ще се създаде тестовата среда, а до 30 октомври НАП ще създаде и реална среда за системата.
От 1 ноември в лабораториите на института по метрология ще започнат техническите изпитания на свързването на апаратите към системата, като за целта производителите и вносителите на фискални устройства ще изпратят свои представители при експертите от института. 
Това е решителна крачка от борбата на правителството със "сивия" сектор в търговията с горива, е заявил след срещата министър-председателят Бойко Борисов, цитиран в съобщението.


 


 
Коментари
 
FXDONnsu - 22-11-2010 г. 17:19:56

buy prosom in usa efbiu melatonin >:P levitra 2352 generic meridia pills 22862

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg